Максим Галкін зізнався, як реагує на плітки про своє особисте життя

Гуморист зазначив, що разом з ним над черговими небилицями сміялася і Христина Орбакайте

Сімейний союз Максима Галкіна та Алли Пугачової багатьом шанувальникам і журналістам досі не дає спокою. Адже одні впевнені в тому, що між ними дійсно є щирі почуття, а інші, навпаки, говорять, що їх шлюб створений виключно з розрахунку.

Російський комік і шоумен чесно відповів, що думає з приводу постійних чуток, що стосуються його стосунків з Аллою Пугачовою. Так, він розповів, що йому тільки смішно бачити "чергову порцію безглуздої брехні в пресі".

"Вчора на зйомках з @orbakaite k посміялися над черговою порцією безглуздої брехні про нашу сім'ю в пресі. Вже скільки років про себе читаємо, але досі дивуємося, як вистачає нахабства на порожньому місці заради хайпа і цитованості складати небилиці про стосунки всередині сім'ї. Головна особливість таких "новин", що посилаються нібито на наші ж слова, - ви ніколи не знайдете першоджерело, де ж і коли це було сказано"- написав Галкін на своїй сторінці в соціальних мережах.
Зіркові колеги підтримали думку Максима, написавши, щоб він навіть не звертав уваги на подібні коментарі.
Раніше "Коментарі" розповідали про те, що Сергій Сосєдов неоднозначно висловився про стосунки Пугачової з Галкіним. Яскравий представник російського шоу-бізнесу зробив несподівану заяву. Він сказав, що між Максимом Галкіним і Аллою Пугачовою не може бути сексу, а всі їхні романтичні стосунки є тільки грою. Про це Сосєдов заявив у своєму інтерв'ю для видання "Собеседник".