MARUV хоче повернутися в Україну: що відомо про плани скандальної співачки

MARUV нібито не розірвала контракт з російським лейблом

Виконавиця MARUV (Анна Корсун), що майже зникла "з радарів" після того, як почалось повномасштабне вторгнення РФ в Україну, зараз ніяк не осуджує вияв російської агресії. Проте, чималій кількості співгромадян цікаво чому знаменитість нічого не каже.

За інформацією блогера Богдана Беспалова, він має дані від інформаторів, які є добрими знайомими MARUV та її чоловіка Олександра Корсуна. Анонімно вони розповідають про плани знаменитості та її чоловіка, навіть переповідають про їх відверті рішення.

"Вони з Анею прийняли рішення перечекати війну", - прочитав звістку від інсайдерів згадуваний блогер.

Зокрема, інформатори кажуть, що MARUV народила дитину у столиці, і це було не просто так. Виконавицю таки помітили в одному з пологових будинків Києва минулого літа. Як стверджують інсайдери, Аня Корсун прийняла рішення народити в Україні, щоб надалі мати шанс повернутись в свою країну.

"Народжували саме в Києві, аби у разі перемоги України сказати, що вони - не зрадники, і мовчали, бо піклувалися про безпеку дитини. Якщо зрозуміють, що з Україною не складеться, то їм краще повернутися до Москви і почати все з початку", - додають інформатори.

Як вони продовжили, MARUV не розривала контракти з російським лейблом, з цієї причини має шанс продовжити кар'єру на території РФ. Але, чоловік знаменитості ще роздумує над можливістю залишитись в ОАЕ, де подружжя ніби живе і зараз.

"Їм не важливо, гривні чи рублі. На їхню думку, війна РФ проти України - брудні ігри", - процитував інсайдерське повідомлення Беспалов.

Виконавиця, яка родом з Дніпропетровської області, виступала та жила в РФ, до повномасштабного вторгнення вона спільно працювала над піснями з росіянами, такими, як прихильник Путіна Філіп Кіркоров. Після 24 лютого 2022 року співачка нічого не казала про війну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що поки в Україні триває війна, MARUV розважається в Туреччині.