Головна Новини Зірки шоу бізнес Поки в Україні триває війна, Анна Корсун відома як MARUV розважається в Туреччині
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки в Україні триває війна, Анна Корсун відома як MARUV розважається в Туреччині

Співачка MARUV і далі ігнорує війну в Україні та ходить на вечірки закордоном

5 квітня 2023, 17:30
Поділіться публікацією:

Популярний ведучий Слава Дьомін, у своєму шоу негативно висловився щодо позиції Анни Корсун, котра мовчить про повномасштабне вторгнення, і поки українці виганяють зло з рідної землі, дівчина розважається в Туреччині, зазначив блогер у шоу "Слава ПРО", пишуть "Коментарі".

Поки в Україні триває війна, Анна Корсун відома як MARUV розважається в Туреччині

Співачка з України відвідує «тусовки» в Туреччині та мовчить про війну

 Ведучий переглянувши світлини, котрі постить MARUV і ділиться у ними у соціальних мережах обурливо відреагував на них:

 "Співачка MARUV з'явилася в мережі і, виявляється, вона вже не в Україні, а в Туреччині. Анна Корсун активно публікує веселі фото з подорожі і екскурсій і, як і раніше, жодного слова про те, що відбувається в Україні", —  розповів Дьомін у новому випуску свого шоу "Слава ПРО".

Як далі висловився Дьомін, дівчині не вдасться відмовчуватись постійно, граючи у "мовчанку" щодо ситуації в Україні:

"Ань, от зараз вже не вдасться відсидітись і відмовчуватись. Хоча, якщо ти рік нічого не говорила, то напевно і не скажеш. А ми, українські глядачі і слухачі, робимо висновки і слухаємо достойних артистів", — резюмував Дьомін.

Нижче ведучий наводить приклади коментарів українців, котрих теж обурює поведінка уродженки Павлограду, що на Дніпропетровщині — Анни Корсун. Вони зазначають:

-    "Марув — моє найбільше розчарування в шоу-бізнесі під час війни…Дуже шкода, що земляків вона не вважає своєю найкращою аудиторією, а шукає її за кордоном".

-         "Дуже неприємно розчаровуватися в тих людях, котрі до повномасштабного вторгнення своєю творчістю були цікаві мені. Обурює їхнє ігнорування війни".

Нагадаємо, "Коментарі" писали — від Real O до кривавих рублів: як українська співачка продалася Росії. Колись вона здобула популярність в Україні, але зараз прославляє РФ.
Читайте також на сайті "Коментарі",  співачка з України, яка зрадила батьківщину, втекла від чоловіка. Сєдокова раптово вирішила полетіти від свого обранця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини