Головна Новини Зірки персона Мати Ілона Маска у 73 роки знялася в рекламі купальників (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мати Ілона Маска у 73 роки знялася в рекламі купальників (ФОТО)

Мати американського підприємця Ілона Маска стала героїнею рекламної кампанії бренду купальників

5 липня 2021, 10:45 comments4482
Поділіться публікацією:

73-річна Мей Маск, попри вік, веде активне життя і недавно стала зіркою рекламної кампанії американського бренду купальників Summersalt.

Мати Ілона Маска у 73 роки знялася в рекламі купальників (ФОТО)

Мей Маск (фото з відкритих джерел)

Мати американського підприємця Ілона Маска зазначила, що з віком відчуває себе більш впевнено, тому без докорів сумління взяла участь у проєкті. Зйомку присвятили красі та різноманітності жіночої фігури, через це її героїнями стали жінки різних типажів, комплекцій і вікових груп. Нова кампанія бренду вийшла з гаслом "Every Body Is a Summersalt Body", а її головною ідеєю стала різноманітність та інклюзивність.

Мати Ілона Маска у 73 роки знялася в рекламі купальників (ФОТО) - фото 2

У кадрі з'явилися Мей Маск, дизайнер Карлі Кушні, стилісти Стейсі Лондон і Мікаела Ерлангер, інфлюенсер Ханна Бронфман, футболістки Ешлін Харріс і Алі Крігер, гімнастка Челсі Вернер, актриси Ерін і Сара Фостер, а також лікар-психолог і письменниця Дипика Чопра.

"Ми хочемо, щоб люди побачили цю кампанію і згадали про те, що краса не універсальна і кожен заслуговує того, щоб відчувати себе на висоті й жити повним життям у купальнику незалежно від віку і розміру одягу", — зазначила співзасновник і генеральний директор Summersalt Лорі Коултер.

Зазначимо, що мати Ілона Маска довгі роки працювала в модельному бізнесі, з'являючись на обкладинках найвідоміших глянців, включаючи Time.

Нагадаємо, що 73-річна Мей Маск вирішила згадати "старі-добрі часи" і вийшла на подіум в рамках міланського тижня моди на 15-сантиметрових підборах. Фотографії свого ефектного виходу на сцену жінка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що мати Ілона Маска надягла костюм із колекції українського дизайнера Valery Kovalska, який складався з асиметричного жакета з плісированою вставкою і білим бантом, а також брюк із білими лампасами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини