Меган Фокс представила першу колекцію одягу (ФОТО)

Голлівудська актриса, зірка «Трансформерів» Меган Фокс створила першу колекцію одягу в колаборації з британським брендом Boohoo

Ще одна голлівудська знаменитість вирішила вийти на межі кіноакторської сфери й спробувати себе в ролі модельєра. Йдеться про зірку "Трансформерів" Меган Фокс. Пекуча брюнетка представила колекцію одягу з британським інтернет-магазином Boohoo.

Днями зірка показала своє дебютне фешн-творіння. Меган створила колекцію, в яку увійшло близько 40 різних речей, починаючи від джинсів-бойфрендів і об'ємних футболок, закінчуючи ботфортами й спокусливими сукнями з розрізами. Ціни варіюються від $ 12 до $ 120 (315-3200 гривень).

До речі над створенням колекції актриса працювала не одна, а зі своїм особистим стилісткою Мейв Райлі. Саме вона за рік зробила Меган однією з найбільш обговорюваних модних інфлюенсерів у всьому світі. Серед інших клієнтів стилістиці - Кріс Дженнер, Демі Ловато і Хейлі Бібер

"Я завжди хотіла мати власну колекцію, і Boohoo дійсно дозволили Мейв і мені вільно висловитися", - зізнається зірка фільму "Трансформери".

До слова, новинки з'явилися у продажу вчора, 19 жовтня.

Нагадаємо, 35-річна популярна актриса Меган Фокс нещодавно знялася в "гарячій" фотосесії зі своїм новим бойфрендом Колсоном Бейкером. Знаменитість знялася оголеною, в одній чорній портупеї, а в руках у неї був пістолет, спрямований в пах свого коханого.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що недавно американський реп-виконавець Каньє Уест представив свій десятий студійний альбом під назвою "Donda". Ну а слідом за довгоочікуваною платівкою вийшла і нова колекція мерчу. Автором нової колекції став дизайнер відомого бренду Balenciaga Демна Гвасалія, який був креативним директором всіх презентацій нового альбому співака.