Головна Новини Зірки персона Новому альбому Каньє Уеста присвятили колекцію одягу
commentss НОВИНИ Всі новини

Новому альбому Каньє Уеста присвятили колекцію одягу

Відомий будинок моди Balenciaga презентував колекцію одягу, присвячену новому альбому американського репера Каньє Уеста

31 серпня 2021, 23:45
Поділіться публікацією:

Днями в музичному світі відбулася довгоочікувана подія: американський реп-виконавець Каньє Уест після численних анонсів нарешті представив свій десятий студійний альбом під назвою "Donda". Ну а слідом за довгоочікуваною платівкою вийшла і нова колекція мерчу.

Новому альбому Каньє Уеста присвятили колекцію одягу

Каньє Уест / Фото: AP Photo / Michael Wyke

Відомо, що автором нової колекції став дизайнер відомого бренду Balenciaga Демна Гвасалія, який був креативним директором всіх презентацій нового альбому Каньє. На честь його релізу він розробив лінію мерч, яка стала колаборацією між репером і французьким брендом.

До неї увійшли кепка з назвою платівки, балаклава і двошарові футболки з коротким і довгим рукавом з принтами. На них зображені будинок репера, напис 2024 з мечем і фото дочки виконавця. Всі речі були виготовлені в США, а придбати їх вже можна на офіційному сайті Каньє Уеста. Лонгсліви обійдуться шанувальникам у 200 доларів, кепка — в 60 доларів, маска — в 160 доларів.

Новому альбому Каньє Уеста присвятили колекцію одягу - фото 2
Новому альбому Каньє Уеста присвятили колекцію одягу - фото 3

Нагадаємо, що 44-річний американський реп-виконавець Каньє Уест вирішив змінити ім'я і вже подав відповідну заяву в суд Лос-Анджелеса. За інформацією видання People, відомий музикант хоче, щоб замість Каньє Уеста його називали "Йе" (Ye). Репер не став коментувати, чому прийняв таке рішення, вказавши лише, що робить це "з особистих причин".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що свій новий альбом "Donda" американський репер Каньє Уест презентував в липні 2021 року на стадіоні в Атланті для невеликого числа гостей. І після заходу на eBay з'явилося оголошення, в якому продавався пакет з повітрям, зібраним на цьому концерті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kosss

1 вересня 2021, 03:18

CAMЫE БЫCTPЫE 3HАKОMCТBА ДЛЯ CEKCA • 100% AHОHИMHOCTЬ. Pеaльныe ceкc знaкомcтвa с дeвyшкaми в cвoeм гopодe. Бeз pегиcтpации и бeз пoдтвepждeния нoмepа. ----> http://bit.do/vsisky


Новини