Головна Новини Зірки персона «Мексиканська Кім Кардашьян» померла після невдалої операції
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мексиканська Кім Кардашьян» померла після невдалої операції

Мексиканка вдруге вдавалася до такої операції

17 грудня 2020, 17:45 comments1851
Поділіться публікацією:

«Мексиканська Кім Кардашьян» померла після невдалої операції

«Мексиканська Кім Кардашьян» \ фото: @joselyncano

Відома модель, зірка соціальної мережі Instagram Джоселін Кано померла у віці 29-років через невдалу пластичну операцію.

Дівчину за її пишні форми в мережі називали "мексиканською Кім Кардашьян" і за її життям в мережі стежило близько 13 мільйонів осіб. Відомо, що модель поїхала в Колумбію робити операцію по корекції форми сідниць, яка закінчилася трагедією.

Пластична операція, яка називається ліпофілінг — це спосіб омолодження, контурної корекції та профілактики вікових змін з використанням власного жиру пацієнта. Цю процедуру дівчина робила вже вдруге і знала про можливі наслідки. Річ у тому, що, якщо ін'єкцію зробити неправильно, тоді це призведе до жирової емболії: жир потрапить у кров і може закупорити судини.

І попри випадки смертей, які були зареєстровані неодноразово, на жаль, ця операція продовжує користуватися популярністю.

Відомо, що 29-річна модель жила в Каліфорнії, активно просувала свою сторінку в соціальній мережі, багато подорожувала, займалася рекламою і любила виставляти напоказ своє тіло.

Церемонія прощання із зіркою Instagram транслювалася онлайн, щоб кожен її підписник зміг бути присутнім.

Нагадаємо, модель з Великобританії настільки сильно хоче "стати" голлівудською знаменитістю Кім Кардашьян, що вже витратила на зміну свого образу понад 1,3 мільйона доларів. Дівчина намагається копіювати не тільки зовнішність зірки, але і її стиль в одязі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російська модель Луїза Кремлева може потрапити до в'язниці за те, що звинуватила в зґвалтуванні гравця "Мілана".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини