Мішина і Еллерт зробили парні тату: що там зображено (ФОТО)

Українська актриса Ксенія Мішина та її коханий Олександр Еллерт показали підписникам, які парні тату вони зробили

Вся країна продовжує спостерігати за тим, як розвиваються стосунки першої української "холостячки" Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Нещодавно закохані нарешті показали, які вони зробили татуювання.

На своїй сторінці в Instagram актриса опублікувала фотографію, на якому лежить разом зі своїм обранцем на яхті, піднявши ноги вгору. На їх щиколотках можна помітити маленькі сердечка, у Ксенії - червоного кольору, а в Олександра - зеленого. Символізм полягає в тому, що в повідомленнях вони обмінюються один з одним саме такими смайлами.

Свій пост, який зібрав понад 100 тисяч лайків, Ксенія підписала так: "За традицією надіслали один одному наші сердечка. Назавжди".

Шанувальники відразу ж оцінили татуювання закоханих: "Які ж ви шалені", "Та нехай же ці ніжки шурують по одній доріжці", "У вашому випадку, дві половинки знайшли один одного!", "Це дуже красиво", "Ви - супер", "Тепер де б ви не були, ви завжди один в одного на п'ятах", - написали фоловери.

До слова, парні тату вони обіцяли зробити давно. Ксенія Мішина ще на проекті "Холостячка" сказала, що, якщо в фіналі вибере Олександра Еллерт, тоді вони зроблять такий крок. І ось обіцянку вони дотримали.

Нагадаємо, у квітні 2021 року в мережі почали ходити чутки, що Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розлучилися. Актриса видалила більшість фотографій з коханим і відписалась від нього в соціальній мережі Instagram.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в лютому 2021 року Ксенія Мішина заінтригувала своїм "вагітним животом". Але пізніше стало відомо, що це всього лише жарт.