MONATIK зробив пропозицію на даху

За словами Дмитра Монатика, він власноруч спорудив ресторан, щоб вразити кохану

Дмитро Монатік розповів, як завоював серце коханої. Такими подробицями співак поділився з сайтом "ТСН".

Український артист згадав, як домігся позитивної відповіді своєї дружини Ірини. За словами Монатика, він підкорив серце нареченої романтикою - пропозиція руки він зробив під час романтичної вечері на даху київської висотки.

"Все почалося на одній з дахів на проспекті Перемоги. В той день я нарешті зважився зробити пропозицію. Тоді спорудив своєрідний ресторан. Був один столик серед зелені і святкових ліхтарів, які вона дуже любить. Перед тим, як поставити найважливіше питання, я вперше прочитав вірш "Ти". Так ми офіційно стали сім'єю "- розповів Дмитро Монатик в інтерв'ю.

Артист має славу завидним сім'янином і, за його ж словами, "цінує кожен день, проведений з дружиною". Відзначимо, що Дмитро та Ірина в шлюбі вже п'ять років. Подружжя виховує двох синів - Данила і Платона.

Нагадаємо, фанати Дмитра не могли не помітити, що він сильно любить свою дружину і не боїться зайвий раз показати свої почуття або сказати про це. Так, Ірина вирішила здивувати фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах нову фотографію.

Дружина популярного українського виконавця позувала у відвертому вбранні з яскравим макіяжем. Вона сидить в кріслі і загадково дивиться в бік, закинувши ногу на ногу. Довге чорне плаття просто ідеально підкреслює її фігуру і розкішні ноги.
Фанати відразу ж оцінили сміливий образ Ірини Монатик і засипали її компліментами. Також приємних слів не пошкодували зірки українського шоу-бізнесу: Володимир Дантес написав "Вааау", Оля Цибульська - "Святі молюски", а Lida Lee - "Це дуже гаряче".