Головна Новини Зірки персона "Це дуже гаряче": дружина MONATIKa здивувала фанатів новим образом
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це дуже гаряче": дружина MONATIKa здивувала фанатів новим образом

Нова фотографія красномовніше всіх попередніх - гаряча, зваблива і сексуальна

28 жовтня 2020, 16:32 comments1116
Поділіться публікацією:

Шанувальники Дмитра не могли не помітити, що він сильно любить свою дружину і не боїться зайвий раз показати свої почуття або сказати про це. Так, Ірина вирішила здивувати фанатів, опублікувавши на своїй сторінці в соціальних мережах нову фотографію. Про це пише видання lux.

"Це дуже гаряче": дружина MONATIKa здивувала фанатів новим образом

Дружина MONATIKa здивувала фанатів новим образом. Фото: lux.fm

Дружина популярного українського виконавця позувала у відвертому вбранні з яскравим макіяжем. Вона сидить в кріслі та загадково дивиться в бік, закинувши ногу на ногу. Довге чорне плаття просто ідеально підкреслює її фігуру і розкішні ноги.

"Продуктивний день може завершитися і настільки несподівано", — написала під фотографією дружина Монатіка.

”Це дуже гаряче”: дружина MONATIKa здивувала фанатів новим образом - фото 2

Фанати відразу ж оцінили сміливий образ Ірини Монатік і засипали її компліментами. Також приємних слів не пошкодували й зірки українського шоу-бізнесу: Володимир Дантес написав "Вааау", Оля Цибульська — "Святі молюски", а Lida Lee — "Це дуже гаряче".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що MONATIK вперше представив шанувальникам своїх синів. Настав момент, коли батьки готові були представити Даню і Платона всім фанатам. На своїй сторінці в Instagram Монатік розмістив відео, на якому сини обидва сини  стоять в масках, а Дмитро ласкаво називає їх "ніндзями". Маски на обличчях хлопчиків не завадили побачити, наскільки вони схожі на свого тата. Більшість користувачів залишили коментарі, висловивши своє захоплення від побаченого. Це миле відео відразу ж стало вірусним в інтернеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини