На конкурсі "Міс Всесвіту" намагалися "помирити" українку і росіянку (ФОТО)

Усанова була не рада такому знайомству

Вже 18 листопада відбуватиметься конкурс краси "Міс Всесвіт". Прийматиме це масштабне шоу краси Сальвадор. Красуні з усіх країн світу вже приїхали на локацію, деякі навіть познайомились.

Нашу країну на цей раз представляє Ангеліна Усанова. Українка вже була на вечірці-відкритті, де її розмістили поруч з конкурсанткою з РФ. Таке розміщення не дуже сподобалось українській учасниці, що було видно по виразу її обличчя.

На вечірку російська конкурсантка вибралась в платті багряного кольору. Тому образ росіянки показавсь символічним, адже саме її країна кожного дня бомбить міста і села України, влаштовуючи геноцид українських громадян.

Там учасниця з РФ сказала, що представляє державу з "найбільшою культурою". Але вона не згадала, що тепер російська культура - означає обстрілювати, мародерити та нищити українців.

Українка Ангеліна Усанова перемогла в конкурсі Міс-Україна- 2023. Представляє нашу країну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт 2023" 18 листопада 2023 року, який проходитиме в Сан-Сальвадорі.

Ще вона відома, як співачка, автор пісень та музики. Пише і співає пісні про мир, екологію та кохання. Усанова має статус майстра йоги.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про черговий скандал на сцені "Міс Всесвіт". Нещодавно в американському місті Новий Орлеан проходив фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт". Не зважаючи на війну, яку розв’язала і продовжує вести Російська Федерація, делегатка цієї країни Анна Ліннікова брала участь у відборі.

Представниця Росії була одягнута в рожевий купальник та мала накидку молочного кольору. В момент позування на сцені дівчина показала середній палець, і після цього, усміхаючись, залишила сцену шоу.