Головна Новини Зірки персона Черговий скандал на сцені "Міс Всесвіт": росіянка показала непристойний жест (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Черговий скандал на сцені "Міс Всесвіт": росіянка показала непристойний жест (ВІДЕО)

Анну Ліннікову з Росії все ж допустили до участі в престижному конкурсі краси

18 січня 2023, 22:55 comments1161
Поділіться публікацією:

Нещодавно в американському місті Новий Орлеан  проходив  фінал конкурсу краси "Міс Всесвіт".  Не зважаючи на  війну, яку розв’язала і продовжує вести Російська Федерація,  делегатка цієї країни  Анна Ліннікова  брала  участь у відборі. 

Черговий скандал на сцені "Міс Всесвіт": росіянка показала непристойний жест (ВІДЕО)

Анна Ліннікова (фото з відкритих джерел)

У відеосюжеті  шоу краси зафіксований   час  першого дефіле красунь. Претендентки на корону краси виходили на сцену в купальнику  та накидці. Представниця Росії була одягнута  в рожевий  купальник   та мала накидку  молочного кольору. В момент  позування  на сцені дівчина  показала середній палець, і після цього, усміхаючись,  залишила сцену  шоу. 

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що конкурс краси "Міс Всесвіт" змінив правила участіУкраїнська модель Вероніка Дідусенко розповіла про важливі зміни у правилах міжнародного конкурсу краси. Як розповіла Дідусенко, сьогодні було винесено рішення про те, що матері, вагітні, заміжні та розлучені жінки тепер можуть брати участь у конкурсі Міс Всесвіт.

Також "Коментарі" писали про те, що Конкурс "Міс Всесвіт" потрапив у скандал через росіянку. Представниця Росії Анна Ліннікова братиме участь в  щорічному конкурсі краси "Міс Всесвіт". 11 січня  російська модель  вийшла на сцену  цього світового шоу,  і своєю присутністю  викликала безліч агресивних коментарів, які залишили  користувачі соціальних  мереж. Реагуючи на них, росіянка  висловилась  в своєму Telegram-каналі, що була іншої думки, зокрема про те,  що це щорічне шоу краси  не має ніякого відношення до політики. Важливо, що  22-річна росіянка є володаркою  титулу "Міс Росія 2022" та була  учасницею  конкурсу "Міс Всесвіт 2022".

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини