На співачку з України накинулася перехожа у Москві

Співачка Йолка знімалася в кліпі, але не так, як цього хотілося перехожій

Колишня українка, а тепер російська співачка Йолка, яка вже давно живе і працює в РФ і не засуджує жорстоку війну терористичної країни на своїй батьківщині, продовжуючи веселити своїми піснями мешканців РФ, стала учасницею неприємної ситуації на території терористичної Москви.

Як повідомляє російський пропагандистський телеграм-канал Звездач, співачка з представниками своєї команди відзнімала свою проходку на вулиці, але росіянці, яка спостерігала за зйомками, те. як виконує це співачка, не сподобалось:

"Треба мати стрибучість якусь! Молода ж. Ну, коли в польоті. А то пішла, як ця...", - висловилась, наче експерт, мешканка міста.

"Критику Йолка сприйняла спокійно і на другий дубль виправилася, а жінка залишилася задоволена", - написали російські журналісти.

До слова, артистка Йолка, яка народилась в Ужгороді, ще ні разу нічого не сказала про війну в своїй колишній країні. Тим більше, що артистка не тільки нікого не засуджує, але мовчки продовжує розважати і веселити своїми концертними виступами мешканців РФ.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України впала прямо біля сцени у Москві. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що забула про свою країну і зараз виступає в Росії, під час концерту впала неподалік сцени. Вона запланувала виступ в російській столиці, але ось "налажала" ще до початку концертного дійства.

Зрадниця поділилась своїми "стражданнями" з представниками російських ЗМІ. Як стверджує Сєдокова, вона оступилась і полетіла зі сходинок, бо мала намір помахати своїй донечці перед тим, як вийти на сцену.