На Великдень Софія Ротару звернулася до шанувальників українською мовою

Софія Ротару порушила мовчання у світле християнське свято Воскресіння Христового

Зіркова виконавиця Софія Ротару у Великдень поспілкувалась зі своїми фанатами та всіма співгромадянами - явище в час війни рідкісне. Співачка, яка завжди була оточена численними шанувальниками, зараз мешкає практично самотньо.

Але не привітати всіх зі святом, яке має особливе і святе місце в серці кожного православного християнина, вона не змогла.

Тому звернулась до шанувальників українською мовою.

У сторіс зірки привертає увагу святкова світлина - є тут пасочка, перепелині яйця та гілочки верби. Саме так Ротару вітає всіх з Великодніми святами.

"Любові вам, надії, сили і віри! Христос Воскрес!"- написала зірка.

До військового вторгнення її родина, як і багато інших, збиралась разом в домі зірки. Але цього року Великдень буде не таким радісним - онуки за кордоном, і додому не навідаються. Ще в сім'ї сина Ротару Руслана сталось нещастя - померла його теща, що раніше часто гостювала разом з домашніми зірки.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї. Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась виступити на корпоративі для росіян в Дубаї, хоч вони пропонували шалену суму гонорару. .За словами російської моделі Анни Калашникової, на яку посилаються російські ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась.Як каже Калашникова, зірка дуже переживає за війну в своїй країні і тому не може зібратись. При цьому, співачка раніше казала, що вона аполітична, але з початком повномасштабної війни РФ, Ротару знаходиться в своїй країні, надає допомогу ЗСУ і реагує на жахіття військового вторгнення.