Головна Новини Зірки персона Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї: подробиці

Софія Ротару відмовилася виступати перед росіянами на корпоративі, який вони влаштовували в Об'єднаних Арабських Еміратах

23 лютого 2023, 23:30 comments2603
Поділіться публікацією:

Зіркова виконавиця Софія Ротару відмовилась  виступити на корпоративі для росіян в Дубаї , хоч вони пропонували шалену суму гонорару. .За словами  російської  моделі  Анни Калашникової, на яку посилаються  російські  ЗМІ, зірці називали велику суму — 100 тисяч євро за те, щоб вона заспівала, проте Ротару не погодилась.

Софія Ротару "послала" росіян в Дубаї: подробиці

Софія Ротару (фото з відкритих джерел)

Як каже Калашникова,  зірка  дуже переживає за війну в  своїй країні і  тому не може зібратись.

"Вона не в настрої, через ситуацію, що відбувається, повністю відмовилася від концертної діяльності. Я знаю, що їй і в грудні пропонували корпоративи. Але вона навідріз відмовляється. Софія Михайлівна близько до серця бере все, що відбувається, їй важко зібратися", -  розповіла модель.

При цьому, співачка  раніше казала, що вона аполітична, але з початком повномасштабної війни  РФ,  Ротару знаходиться  в  своїй країні, надає допомогу  ЗСУ і реагує на  жахіття  військового вторгнення.

Ротару не є активною  користувачкою  соцмереж, але не один раз  там розповідала, що загарбники  натворили  в  містах України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що чому путіністці Аллегровій дісталось від Софії РотаруВідома українська  зірка Софія Ротару  вголос не коментує  повномасштабну війну  загарбників РФ в  Україні, але завжди  оприлюднює на своїх сторінках  у соціальній мережі всі її жахи  і  висловлює подяку українським  Збройним силам  за мужність і стійкість в боротьбі з ворогом. Зокрема, в російських медіа повідомляють, що Софія  Ротару дала прочуханки  Ірині Аллегровій, що  зараз таки схвалює злочини кремлівського режиму  і особисто  Володимира Путіна. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харьковчанка

24 лютого 2023, 08:51

В Дубае? Послала? Ай-яй-яй!!! Ну, хіба ж сидячі в Дубаях, так можно?!


Новини