Надія Мейхер зізналася, що допомогло їй подолати важку депресію

Артистка вперше відверто розповіла про свою депресію

Колишня учасниця групи "ВІА Гра" вперше відверто розповіла, як їй вдалося пережити депресію. У своєму інтерв'ю для шоу "Танці з зірками" Мейхер розповіла, що протягом двох років страждала від психічного розладу. Про це пише видання segodnya.

Актриса зізналася, що депресія почала її переслідувати після народження сина Ігоря. У якийсь момент її життя просто наступила чорна смуга: виснажливі і часті гастролі, кошмари ночами і невдоволення своїм життям. Надія розповіла, що тоді вона жила тільки заради своєї дитини - вона була її мотивацією, щоб не здатися.

А потім, коли співачка усвідомила, що у неї серйозні проблеми з психікою, то вирішила піти на консультацію до психолога. Прийоми не пройшли даром, і зараз знаменитість навіть почала замислюватися над тим, щоб знову повернутися в український шоу-бізнес.

Також Мейхер відзначила, що участь у "Танцях із зірками" допомагає їй відновлювати душевні сили і набути сили знову. Саме боротьбі за життя був присвячений танцювальний номер Надії Мейхер і її партнера Кирила Васюка в 6 ефірі програми.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, "Життя змусило дійти до цього дна": Могилевська розповіла про найскладніший період у житті.