Намагалися втекти до Молдови: як син та онук Софії Ротару хотіли покинути Україну (ВІДЕО)

На ділянці україно-молдовського кордону в Могилів-Подільському затримали групу із 9 осіб

В понеділок, 7 березня, неподалік ділянки українсько-молдавського кордону в районі міста Могилів-Подільський українськими прикордонниками були затримані 9 українців, які намагалися здійснити спробу незаконно перейти державний кордон України. Про це інформує "Українська правда", посилаючись на джерело Служби безпеки України.

В групі затриманих перебувало вісім громадян призовного віку, супроводжував їх так званий "поводир" - мешканець Молдови. Всі українці на човні робили спробу переправитись на молдовську територію. Прикордонники їх всіх затримали.

Поміж українських "біженців", які мали бажання осісти в Молдові, на фотографіях можна пізнати Руслана Євдокименка та Анатолія Євдокименка - сина та внука популярної української виконавиці Софії Ротару.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк. Син виконавиці Руслан Євдокименко виклав в соціальних мережах світлини улюбленого сімейного будинку. Вони зроблені з двору котеджу, де любить здійснювати прогулянки зіркова співачка. На світлинах можна побачити, засніжений сад навколо будинку. Неподалік доріжки розміщені гарні маленькі ліхтарики. Розкішний котедж Ротару слід шукати в населеному пункті П'ятихатки, відразу за відомою Конча-Заспою, неподалік села Козин. Площа будинку чимала – майже 1500 квадратних метрів. Новобудову Софія Ротару придбала 16 років тому. В той час на ділянці знаходився зруб з дерева, який будівельники потім обмурували цеглою. Від цього будинок тільки виграв і набрав ознак респектабельності. Навколо котеджу виконавиця висадила блакитні ялинки та туї.