Головна Новини Зірки персона Син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк (ФОТО)

Руслан Євдокименко показав розкішний будинок

11 січня 2022, 01:05 comments1694
Поділіться публікацією:

Зірка української сцени Софія Ротару  має у своєму приватному володінні респектабельний особняк неподалік столиці. Під час пандемії 74-річна Ротару  увесь час проживала тут. До неї сюди залюбки навідувались найближчі члени родини.

Син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк (ФОТО)

Будинок Софії Ротару під Києвом (скріншот з відео)

Син виконавиці Руслан Євдокименко виклав в соціальних мережах світлини улюбленого сімейного будинку. Вони  зроблені з двору котеджу, де любить  здійснювати прогулянки зіркова співачка.

 На світлинах можна побачити, засніжений сад навколо будинку. Неподалік  доріжки розміщені гарні маленькі ліхтарики.

Розкішний котедж Ротару слід шукати в населеному пункті П'ятихатки, відразу за відомою  Конча-Заспою, неподалік  села Козин. Площа будинку чимала – майже 1500 квадратних метрів.

Новобудову Софія Ротару придбала 16 років тому.  В той час на ділянці знаходився  зруб з дерева, який  будівельники потім обмурували  цеглою. Від цього  будинок тільки виграв і набрав ознак респектабельності.

Навколо котеджу виконавиця  висадила блакитні ялинки та туї.  Софія Ротару розповіла журналістам, що дуже любить працювати в своєму саду, щось висаджувати на землі.

Відома українська виконавиця також придбала чотирикімнатне помешкання в центі столиці. Вітальню вона прикрасила люстрою з кристалів  Swarovski.

Ще Софія Ротару  має на території українського Криму віллу-готель, але цей об’єкт нерухомості має інших господарів. Ним володіє син Ротару та його дружина. Наскільки правдиві чутки про те, що співачка хоче позбутись нерухомості в Ялті, нез'ясовно. Але кілька років тому зірка продала квартиру в цьому місті, яка була розміщена поруч з Чорним морем.

Син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що сестра Ротару заявила, що очікує на повернення Криму в Україну.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини