Головна Новини Зірки персона Настя Каменських розповіла про невдалий досвід схуднення
commentss НОВИНИ Всі новини

Настя Каменських розповіла про невдалий досвід схуднення

Настя Каменських зіткнулася з наслідками жорсткої дієти

5 червня 2020, 10:30 comments1914
Поділіться публікацією:

Українська співачка Настя Каменських любить радувати шанувальників новими фотографіями, на яких демонструє свою гарну фігуру. Але шлях співачки до ідеального тіла був дуже непростий. На своїй сторінці в Instagram зірка розповіла, до яких жорстких заходів схуднення їй довелося вдаватися і чим це закінчилося.

Настя Каменських розповіла про невдалий досвід схуднення

Знаменитість зізналася, що три роки тому, коли у неї стався перелом ноги і їй довелося пережити дві операції, тривала реабілітація та відновлення позначилися на її фігурі зайвими кілограмами. І Настя почала з ними активну боротьбу, вибравши для цього строгу дієту. Зірка вживала їжу тільки в чистому вигляді (без солі і спецій) і маленькими порціями. Її організм переживав серйозний стрес, тому що від почуття голоду її мучили сильні головні болі, які не давали нормально спати.

І навіть незважаючи на виснаження, співачка змогла харчуватися в такому режимі цілих два місяці. Вона згадує, що в той період їй було дуже погано.

Зараз Настя Каменських у відмінній формі, вона більше не сідає на жорсткі дієти, а дотримується правильного харчування і регулярно займається спортом. Вона часто влаштовує фітнес-тренування у своїй соціальній мережі для шанувальників і ділиться з ними цінними порадами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Настя Каменських показала ефективні вправи для пружних сідниць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини