Називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля

Таїсія Повалій продовжує підтримувати Росію, а тепер до неї приєднався її син

Син колишньої української виконавиці Таїсії Повалій Денис Повалій відомий, як патріот з проукраїнськими поглядами, він говорить про себе, що він - український артист, а зараз біженець в Іспанії.

Але свою зіркову матір виправдовує, всі його роздуми про війну говорять, що син співачки, як і мама вірить російській пропаганді, яку хоче замаскувати під почуттям щирої любові до України.

Зараз Денис відомий, як автор досить довгого шлейфу негативних цитат, які озвучив разом у власному телевізійному шоу Слава Дьомін. Виходить не дуже приємна картинка.

"Денис стверджує, що російське вторгнення було "штучно спровоковане через розподіл українців за мовним принципом на "своїх" і "чужих", а також через Майдан і через зривання георгієвської стрічки. До речі війну Дениска називає "специальной военной операцией", і зізнається, що с 23 на 24 лютого виступав на першому пропагандистському каналі. Повалій каже, що може і не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати. І на завершененя: якось Денис написав в себе на сторінці дуже цинічні слова, мовляв "нужен мир, друзья, а не смерть врагам", - перераховує "перли" зіркового сина Повалій Слава Дьомін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як живе Таїсія Повалій в Росії. Колишня українська виконавиця Таїсія Повалій понад 15 років тому вирішила виїхати у РФ. Зірка рахувала, що отримуватиме великі гонорари, проте так не вийшло. Як стверджують, в співачки зовсім не має замовлень в РФ. Тому вона не має за що придбати власну нерухомість на російській території. Як пишуть російські видання, знаменитість всі ці роки поневіряється по орендованому житлу з чоловіком Ігорем Ліхутою.