Головна Новини Зірки персона "Поневіряється по квартирах": як живе Таїсія Повалій в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поневіряється по квартирах": як живе Таїсія Повалій в Росії

Повалій не може собі дозволити купити квартиру

4 червня 2023, 20:50 comments1378
Поділіться публікацією:

Колишня українська виконавиця  Таїсія Повалій  понад 15 років тому  вирішила виїхати  в РФ.  Зірка рахувала, що отримуватиме   великі  гонорари, проте так не вийшло.

"Поневіряється по квартирах": як живе Таїсія Повалій в Росії

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Як  стверджують,  в співачки зовсім не має замовлень в  РФ. Тому вона не має за що придбати  власну нерухомість на російській території.    Як пишуть  російські видання, знаменитість всі ці роки  поневіряється  по орендованому   житлу  з чоловіком Ігорем Ліхутою.

Але після початку  війни  на території України, співачка забрала  до  російської столиці  свою матір,  і тепер родина Повалій-Ліхути мешкає  втрьох в трикімнатному  помешканні.

Російські ЗМІ пишуть, що оренда  помешкання, де мешкає колишня українська виконавиця  вартує 150 тисяч рублів. Хоч воно і розміщене   в елітному столичному ЖК,  умови для життя там не є найкращими.

Кореспонденти  повідомляють, що  Таїсія Повалій  мала б бажання придбати житло в центрі  Москви, але поки не має для цього матеріальних можливостей. А купити помешкання на околиці  російської столиці  вона не  має бажання. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали по те, що у Росії масово скасовують концерти зрадниць Лорак і Повалій. Колишні вітчизняні зірки, які зреклись  своєї країни, аби мати собі  заробітки в кривавих рублях, стають  непрошеними гостями і в Росії. Концерти Ані Лорак і Таїсії Повалій масово забороняють вже не перший місяць.  Співачкам відмовляють, тим самим  позбавляючи їх  можливого заробітку.  Як  інформують російські ЗМІ, шоу Ані Лорак скасовують з можливих  побоювань, що вона ніби перешле кошти на  ЗСУ. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини