"Не боячись осуду": alyona alyona здивувала сміливими фотографіями

Артистка вже не раз була тією, хто не боїться говорити про найделікатніші проблеми

Популярна українська виконавиця на своїй сторінці в соціальних мережах торкнулася важливої теми, про яку багато хто соромиться говорити. Так, alyona alyona в своєму пості заявила, що більшість жінок бояться говорити про волосся на обличчі. У сучасному світі, звичайно ж, знайдеться не один спосіб, щоб швидко і безболісно від них позбутися. Однак якщо взяти, наприклад, 14-річних підлітків, то вони бояться про це сказати і у них з'являється купа комплексів через цю проблему.

"Як затяжка на колготках, як тріснутий ніготь. Ти живеш з цим годину, чи день, чи рік, і постійно про це думаєш.
А тим часом з’являється Інтернет і починає кишіти мемами про вусатих дівчат. Твої однокласниці соромляться волосся навіть на руках. Що тут скажеш про обличчя. І ясна річ, що є пінцет, епілятор, віск, лазер. Навіть вогнем можна на крайняк. Але вже через три дні ти будеш постійно в зеркалі шукати щось чорне на обличчі", - написала знаменитість в своєму Instagram.
Вона додала, що навіть коли проблема вже вирішена, всередині все одно залишаються неприємні спогади, які просто так нікуди не зникнуть. alyona alyona порадила всім дівчатам і жінкам, які пережили щось подібне, відпустити ситуацію і прийняти себе саме такою, яка є. Це буде найкращим рішенням у вашому житті, впевнена зірка.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, alyona alyona здивувала сміливим образом для Vogue. Це не чергова зйомка для кліпу або реклами, а зйомка для популярного глянцевого журналу Vogue. Відомо, що в листопадовому номері читачі зможуть прочитати інтерв'ю виконавиці, в якому вона розповіла про те, чому не має наміру мовчати, і про запуск хіп-хоп лейбла.