"Не знаю, скільки мені залишилося жити": солістка "Тату" Юлія Волкова підтвердила, що рак повернувся

Артистка з 2012 року бореться з раком щитовидної залози

Популярна російська співачка, екс-учасниця гурту "Тату" Юлія Волкова поділилася страшною новиною про те, що у неї стався рецидив. Вона з 2012 року бореться з раком щитовидної залози.

"Все зруйнувалося, все моє життя. Ти не розумієш, як ця історія закінчиться, скільки ти будеш жити. Це неможливо прийняти... Саме усвідомлення того, що ти приходиш до лікаря, і тобі кажуть: "У вас рак". Тобто ти не розумієш, як ця історія закінчиться, скільки тобі залишилося жити", - поділилася переживаннями співачка.

Як тільки Волкова зіткнулася з серйозним захворюванням, у 2012 році, їй терміново потрібна була операція. Однак, за словами співачки, під час хірургічного втручання доктор торкнувся нерва, після чого у дівчини зовсім зник голос. Для відновлення їй треба було дуже багато часу, а також допомога зарубіжних, зокрема, корейських медиків.

До слова, Юлія Волкова має двох дітей, якими дуже пишається. А у 2018 році громадськість дізналася про заміжжя співачки, однак, хто став її обранцем, артистка не розголошує.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, хто понівечив російського актора Павла Прилучного.