Нова версія смерті співака Ліама Пейна: що знайшли в його номері

Поліція розслідує смерть Ліама Пейна: під підозрою готельні працівники

У справі про раптову смерть Ліама Пейна, колишнього учасника гурту "One Direction", з'явилися нові подробиці. Близький друг співака заявив, що Ліам не вживав наркотиків, і навіть пройшов реабілітацію, де отримав підтвердження своєї "чистоти" за результатами медичних тестів.

Друг Пейна вважає, що саме у Буенос-Айресі на зірку могли почати полювати наркоторговці, які, можливо, підкинули наркотики до його номеру в готелі. За його словами, у кімнаті Ліама було знайдено білий порошок, схожий на кокаїн, а також таблетки та інші речі, які могли свідчити про вживання наркотиків. Поліція зараз активно працює над розслідуванням і не виключає можливості, що наркотики могли бути навмисно підкинуті з метою отримання вигоди.

Станом на зараз двоє співробітників готелю перебувають під слідством. За однією з версій, саме вони могли заховати наркотики в номері співака, зокрема у коробці з-під мила. Це викликає підозри, оскільки саме таку коробку знайшли слідчі разом із білим порошком.

Ліам Пейн не раз стикався з проблемами залежності, але перед останньою поїздкою до Аргентини пройшов реабілітацію і мав підтвердження від лікарів, що він повністю відновився.

"Результати тестів були чудовими. Ліам був на 100 відсотків тверезий і "чистий". Але коли він заселився в готель, хтось міг почати давати йому наркотики. Можливо, цей хтось просто хотів грошей і не хвилювався за його здоров'я", - сказав друг Ліама.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Ліам Пейн, колишній учасник популярного гурту One Direction, трагічно загинув у віці 31 року після падіння з балкона третього поверху готелю в Буенос-Айресі. Поліція підозрює, що інцидент міг статися через те, що співак був під впливом наркотиків або алкоголю.