Головна Новини Зірки персона Зірка One Direction загинув у 31 рік: поліція підозрює, що він стрибнув з балкона
commentss НОВИНИ Всі новини

Зірка One Direction загинув у 31 рік: поліція підозрює, що він стрибнув з балкона

Ліам Пейн трагічно загинув після падіння з балкона готелю в Аргентині

сьогодні, 10:56
Поділіться публікацією:

Ліам Пейн, колишній учасник популярного гурту One Direction, трагічно загинув у віці 31 року після падіння з балкона третього поверху готелю в Буенос-Айресі. Поліція підозрює, що інцидент міг статися через те, що співак був під впливом наркотиків або алкоголю.

Зірка One Direction загинув у 31 рік: поліція підозрює, що він стрибнув з балкона

Співак Ліам Пейн помер внаслідок падіння з балкона

Трагедія сталася в аргентинській столиці, де Ліам зупинився в готелі Casa Sur Palermo. Невдовзі до цього туди приїхала поліція після повідомлень про агресивну поведінку людини, яка могла бути під дією психоактивних речовин. Джерела повідомляють, що Ліам вів себе непередбачувано у готелі, а через деякий час трапилось фатальне падіння з балкона. Правоохоронці проводять розслідування, і наразі основною версією є можливість того, що співак сам стрибнув.

"Ліам Джеймс Пейн, композитор і гітарист, колишній учасник групи One Direction, загинув сьогодні після падіння з третього поверху готелю в районі Палермо", — ідеться в заяві поліції.

Трагедія викликала хвилю емоцій серед фанатів артиста, десятки з яких зібрались біля готелю, щоб вшанувати пам'ять співака. Ліам Пейн залишив після себе семирічного сина, матір'ю якого є співачка Шеріл Коул.

"Наші серця абсолютно розбиті, і ми бажаємо багато світла і сили його сім'ї та близьким", — написала латиноамериканська філія MTV у своєму повідомленні в соцмережі X.

Пейн прославився на весь світ після участі у британському шоу талантів X-Factor у 2010 році. Він став одним з учасників гурту One Direction, який здобув світову популярність завдяки таким хітам, як "Drag Me Down", "What Makes You Beautiful" та "Story of My Life". З 2017 року Пейн намагався розпочати сольну кар'єру, однак зіткнувся з численними труднощами, які, за даними джерел, негативно вплинули на його психічний стан і спонукали до вживання наркотиків та алкоголю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини