Охлобистін обізвав Галкіна та розповів про російську культуру без Пугачової

Охлобистін висловився про недавній приїзд Алли Борисівни в Москву

Недавно Алла Пугачова прилітала в Москву, щоб віддати шану пам'яті кутюр'є і близькому другу Валентину Юдашкіну. Відвідини російської зірки довгий час були предметом для розмов, особливо серед російських пропагандистів, які аж збунтувались з приводу теплого прийому Примадонни.

Зараз один з головних пропагандистів Іван Охлобистін заявив, що життя без Примадонни в Росії не зупинилось, і співачка має швидше це усвідомити.

"Пугачова, по-перше, була шокована тим, що є щось важливіше, ніж вона. Потім прийшла друга, ще більш жахлива думка, яка її відвідала вже, напевно, у від'їзді, - що без неї це все може далі тривати. Вона раніше не допускала цієї думки. Без неї, дійсно, складно собі уявити попередню культуру", - прокоментував Охлобистін своє ставлення до візиту Пугачової російським ЗМІ.

З цього приводу дісталось від путініста і чоловіку Примадонни. Він назвав Максима Галкіна дуже "слизьким типом".

"Галкін? Є такий тип людей. Без мила, як то кажуть... Це не до того, що ви всі подумали, а просто чисто по адміністративній лінії", - підсумував Охлобистін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Пугачова написала звернення до 9 травня та знову стала "зрадницею " в Росії. Російська зірка Алла Пугачова, яка залишила РФ з початку війни в Україні, оприлюднила повідомлення до 9 травня, яке розлютило росіян. На власній сторінці в Instagram вона поставила фото ветеранів Другої світової війни, і підписала знімок наступними словами: "Де ж ви тепер друзі-однополчани? Як вас не вистачає сьогодні". Мешканці РФ в чергове назвали Примадонну "зрадницею", проте адекватні підписники соцмережі переконані, що ветеранам, які були учасниками Другої світової війни, було б соромно за ту політику, яку проводить тепер Росія.