Головна Новини Зірки персона Пугачова написала звернення до 9 травня та знову стала "зрадницею " в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Пугачова написала звернення до 9 травня та знову стала "зрадницею " в Росії

Росіяни в черговий раз охрестили Аллу Пугачову "зрадницею"

9 травня 2023, 21:55 comments1864
Поділіться публікацією:

Російська зірка  Алла Пугачова, яка  залишила РФ  з початку війни в Україні, оприлюднила повідомлення  до 9 травня, яке розлютило росіян.

Пугачова написала звернення до 9 травня та знову стала "зрадницею " в Росії

Алла Пугачова (фото з відкритих джерел)

На власній  сторінці в Instagram вона  поставила фото ветеранів Другої світової війни, і підписала знімок наступними словами: "Де ж ви тепер друзі-однополчани? Як вас не вистачає сьогодні".

Мешканці РФ в чергове  назвали Примадонну "зрадницею",  проте  адекватні підписники соцмережі  переконані, що ветеранам, які  були учасниками Другої світової війни,  було б соромно за ту політику,  яку проводить тепер Росія.

"Зрадили ви пам'ять тих людей, які колись воювали за мир! Коли Буданов закликає вбивати росіян, Ви очі закриваєте, щоб правду не бачити", "Ці люди воювали не за те, щоб цієї ночі українці сиділи в бомбосховищах від путінських ракет", "Ті, що пройшли війну, знають ціну перемоги, ніколи б не допустили жаху, який твориться сьогодні!", "В труні перевертаюся зараз від такої ганьби", "Вони зараз в трунах перевертаються від того, що Росія творить", — написали користувачі  в коментарях під повідомленням  Пугачової.

Пугачова написала звернення до 9 травня та знову стала ”зрадницею ” в Росії - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що кремлівська пропагандистка пообіцяла, що поїде з Росії, якщо Пугачову "пробачать"Нещодавно Примадонна російської сцени знову повернулась до російської столиці, щоб попрощатись зі своїм товаришем Валентином Юдашкіним. Алла Пугачова  в чорному вбранні  була присутня  на церемонії прощання з модельєром, де зустрілась з прес-секретарем  російського президента Дмитром Пєсковим. Багато росіян обурилось  тим, що  Пєсков поцілував руку Примадонни  і промовив, що  таки радий її бачити. На це з’явилась реакція  пропагандистки  Маргарити Симоньян. Вона сказала, що не  буде терпіти, коли Пугачову "приймуть назад".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини