Отримав повістку і пішов на фронт: де проходить службу популярний артист

Віталій Козловський вже готовий захищати Україну від окупантів

Відомий виконавець Віталій Козловський в ці дні не за допомогою пісні, а, взявши зброю до рук, захищає свою країну. Вчора співак проінформував, що вже замінив мікрофон на автомат.

Сім днів тому Віталій мав на руках повістку, потім пройшов військово-лікарську комісію і почав чекати відправлення до військової частини. Зараз вже відомо, де Козловський проходитиме службу.

Про це проінформував його теперішній колега - український військовий Харитін Старський. На власній сторінці в соціальних мережах він оприлюднив знімок з артистом у військовому камуфляжі і підтверджує, що Віталій не робив спроб ухилитися від того, щоб виконати свій обов'язок перед країною, і зараз проходить службу в Нацгвардії України "Рубіж", в складі бригади швидкого реагування.

"Що вам сказати, друзі. Козаченько слово тримає, отримав повістку - пішов у армію. Дали АК та й відправили на полігон (навіть з потяга в Нацгвардію знімать не довелося)", - розповів Харитін Старський.

При цьому, Козловський теж поділився звісткою в соціальній мережі, що вже людина військова - прибув в розпорядження частини, має військовий квиток і жетон, який, використовуючи сленг військовослужбовців, називають "смертником".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що відомий співак показав себе зі зброєю в руках. Відомий виконавець Віталій Козловський сім днів тому отримав повістку, потім він пішов до працівників військкомату та проходив військово-лікарську комісію. Далі Козловський пропав зі зв’язку та подальших контактів, очікуючи відправлення до військової частини.