Головна Новини Зірки персона Вже на фронті: відомий співак показав себе зі зброєю в руках (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже на фронті: відомий співак показав себе зі зброєю в руках (ФОТО)

Козловський вступив до лав ЗСУ

21 червня 2023, 21:30
Поділіться публікацією:

Відомий виконавець  Віталій Козловський  сім днів  тому отримав повістку, потім він   пішов до працівників   військкомату та проходив військово-лікарську комісію. Далі Козловський  пропав зі зв’язку та подальших контактів,  очікуючи  відправлення  до військової  частини.

Вже на фронті: відомий співак показав себе зі зброєю в руках (ФОТО)

Віталій Козловський (фото з відкритих джерел)

Зараз   Віталій  появився  одягнений у  військову  екіпіровку,   зі зброєю в руках. На  власній сторінці в  соціальних мережах   знаменитість  опублікувала  невеликий відеоролик, де   натякає, що вже в лавах  ЗСУ, та відправляється  захищати  свою країну від окупантів.

"Раніше моєю зброєю був мікрофон. Тепер моя зброя ось — справжня зброя, якою можна утилізувати ворога", — повідомляє  з посмішкою співак.

Теперішнє  місце знаходження, зрозуміло, співак не  розкриває. На відео за постаттю Козловського  можна  побачити дерева і  постаті  військових, які  щось обговорюють  між собою.

Чимало хто з його шанувальників  не дуже  повірив, що  Віталій йде воювати на лінію   фронту, але  співак вже налаштувався  не змінювати своє  рішення.

Вже на фронті: відомий співак показав себе зі зброєю в руках (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували  про те, що  відомому акторові прийшла повісткаАктор Тарас Цимбалюк повідомив, що йому прийшла повістка. Така  звістка його не  радує, бо він не є військовим фахівцем. Як він стверджує, пішов би захищати  свою країну, коли б щось вмів. Також актор заявив, що упевнено  сприйняв би цю  звістку, коли був впевнений,  що спочатку  він буде навчатись, а пізніше вже його відправлять  на лінію вогню. Але  відразу опинитись на передовій, не маючи ніякої  підготовки, як він стверджує — треш. Важливо, що Тарас Цимбалюк — 33-річний  вітчизняний актор, що став відомим, знявшись в ролях  у відомих  серіалах  "Кріпосна" і "Спіймати Кайдаша". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини