П'яна російська співачка впала прямо на сцені (ВІДЕО)

Сєдокова"налажала" під час виступу в Москві

Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що народилась в місті Київ, проте залишила батьківщину і виступає на боці ворога, зробила себе посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у відео, де відзнято нетверезий конфуз співачки.

В Інтернеті оприлюднено відеоролик, де Сєдокова звалилась на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в російській столиці, зірка очевидно мала бажання справити якнайкраще враження на прихильників, проте вийшло все навпаки.

Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись на ногах, і "приземлилась" на "п'яту точку". Анна ще намагалась якось співати, але робила це невиразно, тому шоковані глядачі нічого не могли зрозуміти. Ситуацію, як звалилась на сцені Сєдокова висміяло чимало російських Telegram-каналів.

"Схоже, у Анни Сєдокової великі проблеми з алкоголем. І пити вона кинула не просто так. Відео з концерту в Москві, де накачана незрозуміло чим екс-"віагра" звалилася прямо на сцені", - написали журналісти одного з них.

При цьому зірка, цей ганебний випадок не згадує. Коли був відзнятий відеоролик - не з’ясовано.

До слова, сама Сєдокова заявила, що "зав'язала" з вином, і дуже втішалась тим, що не вживала алкоголь вже 18 днів. Чи вдалось Анні протриматись і не" зірватись " - наразі невідомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачка з України, яка продовжує виступати в Росії, впала прямо біля сцени у Москві. Опальна виконавиця Анна Сєдокова, що забула про свою країну і зараз виступає в Росії, під час концерту впала неподалік сцени. Вона запланувала виступ в російській столиці, але ось "налажала" ще до початку концертного дійства.