Переможниця Євробачення відмовилася підписувати прапор України

Лорін трималася осторонь від інших учасників

Цьогоріч в травні відбувся наймасштабніший конкурс пісні Євробачення. Представники України - гурт TVORCHI висловили прохання до всіх учасників поставити свої підписи на синьо-жовтому прапорі, щоб пізніше розіграти його під час благодійного аукціону.

І коли більшість виконавців погодились це зробити, то переможниця Євробачення Лорін - відмовилась.

Як сказала менеджер гурту TVORCHI Юлія Могилюк, коментуючи цю подію журналістам "Обозревателя", Лорін була єдиною з учасників, підпису якої не було на прапорі України. Вона сказала, що в українців спочатку не було з нею контакту, бо виконавиця зі Швеції трималась осторонь від інших.

"Зате свої підписи на прапорах залишили Фінляндія, Італія, Іспанія, Литва, Франція та інші", - додала Юлія Могилюк.

При цьому, менеджер групи ще сказала, що єврофани хейтили нашу країну і групу TVORCHI. Вони написали про те, що Україна здобула перемогу через війну, тому українським представникам доводилось пояснити, чому ми опинились в такій ситуації і як ми виживаємо.

"На своєму внутрішньому голосуванні, де голосували єврофани кожної країни, вони поставили нас на останнє місце. Це була помста за минулорічну перемогу України, яка, на їхню думку, була незаслуженою", - підсумувала Юлія Могилюк.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Джамала обдурила організаторів Євробачення. Джамала спільно з іншими українськими артистами відкривала фінал "Євробачення -2023" у Ліверпулі. У соціальних мережах вона розповіла про підготовку до шоу та ідею, яку попередньо приховала від організаторів конкурсу.Українська співачка написала, що дуже хотіла підтримати співгромадян, проте боялася, що цю частину виступу приберуть з ефіру. Та, вона все ж наважилася реалізувати задумане.