Головна Новини Зірки персона Джамала обдурила організаторів Євробачення: до яких хитрощів вдалася українська співачка
commentss НОВИНИ Всі новини

Джамала обдурила організаторів Євробачення: до яких хитрощів вдалася українська співачка

Попри «не політичність» пісенного конкурсу «Євробачення-2023» українська зірка Джамала вирішила обійти цю заборону та ризикнути, під час свого виступу на шоу. Заспівавши пісню «1944» вона викрикнула гасло на підтримку України

15 травня 2023, 10:55 comments2583
Поділіться публікацією:

Про це пишуть "Коментарі", з посиланням на Instagram співачки.

Джамала обдурила організаторів Євробачення: до яких хитрощів вдалася українська співачка

Виступ Джамали на Євробаченні-2023. Фото з відкритих джерел

Джамала спільно з іншими українськими артистами відкривала фінал "Євробачення -2023" у Ліверпулі.  У соціальних мережах вона розповіла про підготовку до шоу та ідею, яку попередньо приховала від організаторів конкурсу.Українська співачка написала, що дуже хотіла підтримати співгромадян, проте боялася, що цю частину виступу приберуть з ефіру. Та, вона все ж наважилася реалізувати задумане.

Після виконання пісні "1944", яка принесла Джамалі перемогу на Євробаченні, у 2016, артистка викрикнула зі сцени "Слава Україні! Героям слава!".

"Вболівала за наших і, звичайно, трохи за себе. Тому що на всіх прогонах приховувала фінал пісні. Хвилювалася, що виріжуть", — сказала Джамала.

Попри хвилювання зірки, патріотичне гасло організатори все ж залишили. За що Джамала висловила їм почуття вдячності.

"Дякую, UK, що залишили в ефірі", – написала зірка у соцмережах.

Водночас, не лише з вуст Джамали в ефірі пісенного конкурсу, прозвучали фактично, антивоєнні гасла. У другому півфіналі, учасник з Румунії Теодор Андрій, вкінці свого номера, прокричав зі сцени: "Make love, not war", що в перекладі "Займайтеся любов'ю, а не війною". А представник Молдови, під час Євробачення, подякував Україні за мир в його державі.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Відома українська фотомодель вдруге стане мамою: Алла Костромічова поділилася радісною звісткою. Фотомодель та ведуча шоу "Супермодель по-українськи" Алла Костромічова офіційно заявила, що чекає на дитину. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 травня 2023, 10:03

Обдурила? Пишаємося тим, що у брехні шахрайстві корупції розкраданні маємо успіх? Порядними діями творити не вміємо? Хунта темної сторони не тільки роздмухує культ Істоти, а і культ його найвеличнішої брехні.


Новини