Переможниця "Від пацанки до панянки" схудла на 15 кг після проекту (ФОТО)

Дівчина зізнається, що почала абсолютно нове життя

Переможницею четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" стала Женя Мазур. І після закінчення проекту, дівчина не перестає наполегливо працювати над собою і розповідати шанувальникам про свої досягнення. Так, Женя поділилася, що схудла на 15 кілограмів і переїхала до Одеси. Про це вона розповіла у своєму інтерв'ю "Обозревателю".

Дівчина зізналася, що пройшла тривале лікування після наркоманії, тому тепер вона більше не вживає заборонені речовини.

"Я змінилася, більше не вживаю! Тому що вірю у свою значимість. Хоч наркоманія - хвороба, з якою я борюся досі кожен день, вірю, я сильніше її", - сказала Женя.

Також переможниця проекту заявила, що вже не може дочекатися, коли почнеться п'ятий сезон шоу. Вона додала, що дала новим учасницям кілька цінних порад.

Головне - це повірити в себе після того, як кожна "пацанка" вийде за двері Школи леді. Тільки віра у власні сили і постійна робота над собою допоможуть досягти бажаних результатів. Коли дівчата готові будуть повністю відмовитися від старого способу життя, тільки тоді прийде все краще і світле.

"Необхідно пам'ятати, як було важко вилазити з болота", - сказала Женя Мазур.

Як повідомляло видання "Коментарі", зірка "Від пацанки до панянки" вперше стала мамою. Аліна Шевченко брала участь в четвертому сезоні цього проекту Нового каналу. На шоу дівчина запам'яталася глядачам на прізвисько "Две Звезды" - так її прозвали інші "пацанки". Вранці 15 вересня вона народила сина.

Молода мама розповіла, що сутички у неї почалися приблизно за три години до пологів. Раніше у неї вже були помилкові перейми, тому вона не була впевнена, що потрібно їхати в пологовий будинок.