Головна Новини Зірки персона Перша леді несподівано зізналася в коханні, але не Володимиру Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Перша леді несподівано зізналася в коханні, але не Володимиру Зеленському

У День народження Києва перша леді Олена Зеленська написала пост в честь міста, в якому прожила майже 20 років

31 травня 2020, 23:45 comments2850
Поділіться публікацією:

Перша леді несподівано зізналася в коханні, але не Володимиру Зеленському

Дружина президента Володимира Зеленського Олена привітала столицю з днем народження і зробила зворушливу заяву на адресу улюбленого міста. Свою публікацію перша леді розмістила на своїй сторінці в Instagram.

Олена Зеленська щиро поділилася враженнями від Києва, куди переїхала з Кривого Рогу і за випадковим збігом обставин теж сьогодні відзначає день з моменту заснування.

"У мене є друг. З ним ми разом вже майже 20 років. Для мене — це половина життя. Для нього мить. Найкрасивіший з усіх!", — написала дружина президента.

Також вона зазначила, що в різних поїздках вона завжди хоче повертатися назад, в улюблений Київ, який, звичайно, за такий відрізок життя став їй рідним.

"Кривий Ріг, дорогий, не ображайся! Ти також ювіляр (245 — не жарти). Привітаю особисто, коли приїду", — підсумувала Олена Зеленська.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що п'ятий президент Петро Порошенко також написав сентиментальний пост в честь святкування 1538-ю річницю Києва.

Як зазначив політик, саме тут він зустрів свою майбутню дружину Марину, яка згодом стала першою леді України.

"У нас з'явилися свої особливі знакові місця. Наприклад, Володимирська гірка. Для всіх Українських вона є символом тисячоліття християнства та боротьби України за автокефалію, а для нас ще й символом вірності і міцності сім'ї. Саме на Володимирській гірці ми з коханим гуляли всю ніч перед тим, як я йшов у армію. Це було в 1984-му році. Тоді нам дуже важко було розлучатися, але Марина пообіцяла мене дочекатися і дотримала слова", — написав Порошенко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини