Під Бахмутом загинув український режисер Олег Бобало: з'явилися подробиці його смерті

Про смерть Бобало стало відомо 21 грудня 2022 року.

Відомий продюсер Потап розповів в подробицях про смерть молодого режисера Олега Бобало. З'ясувалось, що цей український кіномитець поліг геройською смертю, обороняючи з іншими військовими Бахмут.

Ось що український продюсер повідав про свого товариша та відважного захисника.

"Кліщіївка. 9 км від Бахмута. Він міг не йти, а залишитися на базі. Він був артилеристом, але добровільно пішов піхотинцем, бо не вистачало людей, а треба було рятувати хлопців. Він відбив три страшні атаки не чмобиків і зеків, а професійних вбивць - вагнерівців",- розповів Потап.

При цьому Потап сказав, що полеглий герой декілька разів приходив на виручку своїм товаришам, з якими воював, на полі бою. Сам він загинув від важкого осколкового поранення

До слова, цей кіномитець у 2012 році отримав грант від українського президента як молодий діяч-кінематографіст. Сам грант, який становив 400 тисяч гривень був використаний режисером для того, щоб відзняти короткометражний фільм "Структура кави або "Абзац..!"

В 2021 році Олег Бобало представив свою вагому режисерську роботу - кінострічку "Українське кіно: становлення". Коли розпочалась війна, молодий митець поповнив лави ЗСУ, щоб боронити свою країну від загарбників.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що раптово помер відомий український режисер. 8 січня цього року пішов з життя відомий в нашій країні режисер Максим Арделян. Стало відомо, що митцеві виповнилось лише 42 роки. Трагічну звістку повідомила дружина покійного Наталія Богданова в соціальних мережах.