Головна Новини Зірки персона Раптово помер відомий український режисер
commentss НОВИНИ Всі новини

Раптово помер відомий український режисер

Про його смерть повідомила дружина Наталія Богданова

9 січня 2023, 23:10 comments1581
Поділіться публікацією:

8 січня цього року пішов з життя  відомий  в нашій країні режисер Максим Арделян. Стало відомо, що митцеві виповнилось лише 42 роки. Трагічну звістку повідомила дружина покійного Наталія Богданова  в соціальних  мережах.

Раптово помер відомий український режисер

Помер український режисер Максим Арделян (фото з відкритих джерел)

"Мій Ангел. Він створював свята і пішов у свято. Він любив жити по повній, всім все організовувати, бути в центрі подій і... дивувати. Він не змінив своїх принципів і здивував усіх нас востаннє. Це був сон для нього і жорстока реальність для інших. Піти на Різдво уві сні — це особлива благодать і Божа любов. Продовжуємо його любити і пам'ятати, а поки повинні просто відпустити",- такі слова написала вона про супутника життя на  своїй сторінці.

Слова  щирих співчуттів  через втрату  коханої людини  Наталі  висловили українські зіркові виконавиці  Надя Дорофєєва, Світлана Тарабарова, Ольга Цибульська та інші. 

Церемонія прощання з  покійним митцем  відбудеться 11 січня в населеному пункті Білогородка Київської області на білому кладовищі. 

Максим Арделян був відомим режисером. Він  заслужив визнання, бо зробив відомими українські  проекти "Таврійські ігри" та "Золота Жар-птиця".  Нагороджений званням  Заслужений діяч мистецтв України. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  померла відома учасниця "Голосу країни". Яскрава учасниця пісенного талант-шоу "Голос країни" Катерини Давиденко померла від ускладнень пневмонії. Про це стало відомо у середу, 4 січня, із соціальних мереж колег співачки. Про смерть 28-річної виконавиці на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив народний артист України Іво Бобул. Він попросив відгукнутися колег та знайомих дівчини, які можуть розповісти, що саме спричинило смерть Давиденко. У коментарях знайомі дівчини наголосили, що вона померла саме від пневмонії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини