Головна Новини Зірки персона Помер актор, який зіграв у фільмі «Одинадцять друзів Оушена»
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер актор, який зіграв у фільмі «Одинадцять друзів Оушена»

Карл Райнер, який допоміг створити шоу Діка Ван Дайка і знімався у відомих фільмах, помер у віці 98 років

30 червня 2020, 18:51
Поділіться публікацією:

Американський комік, актор, режисер, сценарист і продюсер Карл Райнер помер від природних причин в понеділок у своєму будинку в Беверлі-Хіллз, підтвердила його помічник Джуді Надь. Про це пише BBC.

Помер актор, який зіграв у фільмі «Одинадцять друзів Оушена»

У 2001 році він знявся в ролі імпозантного шахрая Сола Блума в "Одинадцяти друзях Оушена", а також у двох продовженнях фільму. Карл Райнер знімався в комедії "Дві з половиною людини", а також якості запрошеної зірки в сіткомі "Красуні в Клівленді". Він зіграв важливу роль у початку кар'єри Стіва Мартіна, був автором і режисером чотирьох фільмів з його участю. Райнер також знімався на Бродвеї і написав багато книг, у тому числі кілька для дітей. У свої 90 років Карл Райнер продовжував працювати актором озвучки. Йому належить ключова роль у документальному фільмі про людей.

Він був володарем кількох премій "Еммі" і премії "Греммі".

У актора залишилося троє дітей: кінорежисер Роб Райнер, письменниця Анна Райнер і художник Лукаса Райнер. Дружина Райнера, Естель, померла в 2008 році у віці 64 років.

Раніше "Коментарі" писали, що 19 червня, в одній з лондонських лікарень помер відомий актор, зірка кінотрилогій "Володар кілець" і "Хоббіт" Іен Холм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини