Головна Новини Зірки персона Помер знаменитий французький актор Жан-П'єр Бакрі
commentss НОВИНИ Всі новини

Помер знаменитий французький актор Жан-П'єр Бакрі

Актор помер від раку

19 січня 2021, 10:35 comments1106
Поділіться публікацією:

18 січня помер відомий французький актор та сценарист Жан-П'єр Бакрі. Причиною, через яку обірвалося життя 69-річної зірки фільмів, стала онкологія. Звістку про смерть актора оприлюднили у BFMTV.

Помер знаменитий французький актор Жан-П'єр Бакрі

Помер актор Жан-П'єр Бакрі

Бакрі народився 24 травня 1951 року в Алжирі. Коли йому виповнилося 25 років, він перебрався в Париж, де і почав захоплюватися акторським мистецтвом, займаючись на знаменитих курсах Рене Сімона. Потім Бакрі почав грати в театрі, а також дебютував в кіно в ролі анестезіолога у військовій драмі "Військовий лікар" режисера П'єра Гранье-Дефер разом з Аленом Делоном і Веронік Жанно. У 1985 році знявся у фільмі Люка Бессона "Підземка".

На рахунку французького актора безліч ролей в популярних кінострічках, як "Розкажи мені про дощ", "Перед світанком", "Святковий переполох", "Відомі старі пісні", "Сімейна атмосфера" та інших. За дві останні роботи у фільмах він був удостоєний престижної премії "Сезар", а також отримував Золоту пальмову гілку Каннського кінофестивалю 2004 року. Жань-П'єр Бакрі також відомий як сценарист.

Нагадаємо, що напередодні стало відомо про смерть популярного радянського і російського актора Олександра Воробйова. Життя артиста обірвалося за місяць до 59-річчя, а також смерті відомого американського актора Пітера Марка Річмана. Повідомляється, що життя актора обірвалося в віці 93-х років, а смерть настала з природних причин.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що На 87-му році життя зупинилося серце британського мільярдера і співвласника однієї з найбільш популярних газет в країні Daily Telegraph — Девіда Барклі. Він помер внаслідок тривалої хвороби. Саме в Daily Telegraph і повідомили про смерть мільярдера.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини