Померла популярна американська співачка

Напередодні смерті співачка анонсувала вихід нових пісень

Стало відомо про смерть відомої американської співачки Мері Вілсон, яка входила до складу групи The Supremes. Її серце перестало битися на 76-му році життя. Про це інформує видання The Guardian.

Джерело повідомляє, що знаменитість раптово померла у своєму будинку в Лас-Вегасі вчора, 8 лютого. Про причини її смерті громадськості поки що нічого не розповіли. Про трагічну подію розповів публіцист зірки.

Мері Вілсон відома як одна з творців музичного гурту The Supremes. У 15-річному віці вона разом з Дайаною Росс і Флоренс Баллард організувала групу і вони стали виступати в Детройті. Згодом колектив здобув популярність і нових фанатів. Незабаром The Supremes стали вважати однією з найуспішніших жіночих музичних груп.


Рідні співачки відзначають, що до цього часу не можуть повірити в те, що вона померла. Колеги Мері Вілсон також висловили свої співчуття.

"Я тільки що розмовляв з нею телефоном в середу близько години та навіть уявити собі не міг. Так повно життя і великих історій. Абсолютно у шоці. Спочивай з миром, Мері ", - написав у Twitter музикант Пол Стенлі з Questlove і Kiss.

Буквально за кілька днів до своєї смерті Вілсон анонсувала на своїй сторінці в YouTube вихід її нових музичних творів. Вона висловила бажання, щоб деякі з її записів були випущені до її дня народження 6 березня. Однак її життя раптово обірвалася.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в Росії зник знаменитий актор Леонід Куравльов, а також про те, що помер відомий російський актор, який зіграв у "Бригаді" і "Доярці з Хацапетівки".https://stars.comments.ua/ua/news/person/pomer-vidomiy-rosiyskiy-aktor-yakiy-zigrav-u-brigadi-i-doyarci-z-hacapetivki-671231.html