Померла виконавиця легендарного хіта 80-х: причина смерті поки невідома

Американська співачка тривалий час боролася з хворобою Паркінсона

У віці 78 років пішла з життя виконавиця легендарного хіта 80's Ladies Кейті Ослін. Інформація про трагедію розміщена на сайті Rolling Stone.

Згідно зі словами інсайдерів, поки невідома точна причина смерті знаменитості. Відомо тільки, що досить тривалий час у неї була хвороба Паркінсона, а близько тижня тому у неї підтвердилася коронавірусна інфекція.

Кейті Ослін запам'яталася шанувальникам як володарка унікального голосу і перша жінка, яка отримала музичну премію Country Music Association Awards (CMA Awards) за популярну пісню 1987 року 80's Ladies. У США ця композиція стала справжнім вірусним хітом, а співачка стала однією з найбільш затребуваних на території Америки. За цю пісню, а також за роботу під назвою Hold Me, Кейті отримала статуетки премії "Греммі".

За роки кар'єри співачка випустила шість студійних альбомів - останній вийшов у 2015 році та отримав назву Simply.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, у віці 87 років померла зірка серіалів "Шерлок" і "Корона". На 88-му році житті не стало відомої британської актриси Розалінд Найт, яка знімалася в серіалах "Корона", "Шерлок", "Пригоди Шерлока Холмса". Про трагічну звістку повідомили її доньки, але причину смерті вони не назвали, пише BBC.
Популярність і любов глядачів прийшла до Розалінд ще в 1950-х роках після зйомок у комедії "Так тримати...". Також вона виконала не одну головну роль в популярних британських телесеріалах. Це такі роботи, як "Пуаро Агати Крісті", "Міс Марпл Агати Крісті", "Вулиця Коронації".
Крім цього, Розалінд Найт знялася у двох серіалах про детектива Шерлока Холмса: "Пригоди Шерлока Холмса" 1980-х років і "Шерлок" з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі.