"Попливло" обличчя: Корольова перелякала мережу

Корольову зняли без фільтрів

Ще одна зрадниця Наташа Корольова, що народилась в Україні, проте мешкає в РФ і нічого не говорить про жорстоке військове вторгнення, налякала власною зовнішністю. У виконавиці з РФ "пливе" обличчя, і це їй не вдається приховувати.

В соціальних мережах оприлюднено нове відео, де співачку знято без фільтрів. Опальна виконавиця не сподівалась, що на відео буде виглядати таки не так, як на власних "відфотошоплених" фотознімках.

Прихильники виконавиці в мережі жахнулись. Корольова відчутно змінилась, бо зловживала "уколами краси", зараз її зовнішність ніби "пливе" від лишніх маніпуляцій на шкірі обличчя. Видуті щоки сильно "тягне" вниз, є глибокими носогубні зморшки, окремо виділяється підборіддя, що "живе своїм життям" – виконавиця, судячи з цього відео, не тільки позбулась совісті, але й залишилась ще без колишньої зовнішності.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Наташа Корольова поскаржилася, що її погляди з мамою не збігаються через війну в Україні. Виконавиця з РФ, яка народилась в Україні, Наташа Корольова ніяк не коментує війну на батьківщині. Зовсім інша позиція в її матері, яка беззастережно осуджує злочинний кремлівський режим. Окрім цього, вона тільки негативно висловлюється щодо свого зятя Тарзана, який є прихильником Путіна. З Тарзаном українка має не теплі, родинні відносини, разом з тим, з донькою вона має родинне спілкування. Матір і зіркова донька разом святкували Різдво в Сполучених Штатах, саме туди поїхали найближчі родичі Корольової, коли почалась війна.