Головна Новини Зірки персона Наташа Корольова поскаржилася, що її погляди з мамою не збігаються через війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Наташа Корольова поскаржилася, що її погляди з мамою не збігаються через війну в Україні

Корольова прилетіла до рідних в США

16 січня 2023, 21:50 comments1086
Поділіться публікацією:

Виконавиця з  РФ, яка народилась в  Україні, Наташа Корольова  ніяк не коментує війну на  батьківщині. Зовсім  інша позиція в її матері, яка  беззастережно осуджує злочинний кремлівський  режим. Окрім цього, вона  тільки  негативно висловлюється щодо свого  зятя Тарзана, який є прихильником Путіна.

Наташа Корольова поскаржилася, що її погляди з мамою не збігаються через війну в Україні

Наташа Корольова з мамою (фото з відкритих джерел)

З Тарзаном українка має  не  теплі, родинні відносини, разом з тим, з донькою вона  має родинне  спілкування.  Матір і зіркова донька разом  святкували Різдво в Сполучених Штатах, саме туди  поїхали  найближчі родичі Корольової, коли почалась війна.

Виконавиця  каже,  що їх погляди з найріднішою людиною  щодо війни  не збіглись, але потрібно  бути мудрими, щоб не псувати стосунки з рідними людьми. 

"Будьте мудрішими і бережіть своїх близьких, навіть якщо в чомусь ваші погляди не збігаються", — стверджує  Корольова.

Зіркова співачка, що родилась і росла в українській столиці,  з початку повномасштабного вторгнення ніяк не коментує  злочини  загарбників, які вони  коять в Україні. Виконавиця  цинічно  виступає  на святкових концертах  в Кремлі. Напевно, життя, яке вона проводить  в РФ та чималі гонорари є для Корольової важливіші за батьківщину.

Ще  Наташа сказала, що якщо її чоловік Тарзан буде мобілізований для  участі в "спеціальній військовій операції"  то співачка обов’язково його  підтримуватиме.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Тарзан грубо звернувся до ЗеленськогоПопулярний у РФ стриптизер і чоловік виконавиці  Наташі  Корольової Тарзан записав звернення  до українського глави держави. При цьому, грубо звертаючись до президента України, стриптизер називає його "Вовою", тому  не всі користувачі  зрозуміли до кого саме  адресоване звернення російської  знаменитості.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини