Популярний український співак потрапив у жахливу ДТП (ФОТО)

MELOVIN потрапив у ДТП

Відомий вітчизняний співак MELOVIN потрапив в дорожньо-транспортну пригоду. Рухаючись на своєму авто, він зіштовхнувсь з іншим авто на автостраді. Автівки мають ушкодження, але виконавець отримав легкі травми.Про це артист розповів на своїй сторінці в соціальних мережах.

Пізнього вечора 28 грудня Костянтин Бочаров, або знаний, як MELOVIN, потрапив в жахливу дорожню пригоду. Його авто та ще один автомобіль, з іншим керманичем за кермом, зіштовхнулись якраз на автостраді. Фотографії з ДТП співак також оприлюднив в соціальних мережах.

Поки не з’ясовано, хто з водіїв став винуватцем зіткнення, порушивши правила дорожнього руху. Костянтин Бочаров стверджує, що він не постраждав, цілий і неушкоджений.

"Відсвяткую цей день як ще одне День Народження. Голова болить і коліно. Але дякую всесвіту що живий", - розповів про це виконавець.

До цього часу інших коментарів ні виконавець, ні представники його команди не давали.


Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Донбасі ДТП із російськими військовими. На трасі між окупованими Шахтарськом та Торезом на Донбасі сталася ДТП за участю російських військових. В результаті 16 із них загинули і щонайменше троє серйозно постраждали. За інформацією окупантів, вантажівка та мікроавтобус зіткнулися у Шахтарському районі Донецької області.

Також "Коментарі" писали про те, що на зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП. Сам автофургон, де мандрували американські актори, з'їхав з автомагістралі, і далі почав перевертатись. Ця дорожня пригода мала місце неподалік містечка Мулеге, в штаті Південна Нижня Каліфорнія. В той час представники знімальної групи їхали до летовища.

Теги: