Головна Новини Зірки шоу бізнес На зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП: двоє акторів загинуло, шестеро – госпіталізовано
commentss НОВИНИ Всі новини

На зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП: двоє акторів загинуло, шестеро – госпіталізовано

Під час знімань серіалу від Netflix "Обраний" сталася моторошна автокатастрофа

19 червня 2022, 18:50
Поділіться публікацією:

Сам  автофургон, де мандрували американські  актори, з'їхав з автомагістралі,  і далі   почав перевертатись. Ця дорожня пригода мала місце  неподалік  містечка  Мулеге,  в штаті Південна Нижня Каліфорнія. В той час  представники знімальної  групи  їхали до летовища.

На зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП: двоє акторів загинуло, шестеро – госпіталізовано

Під час знімань серіалу від Netflix "Обраний" сталася ДТП (фото з відкритих джерел)

Під час автоаварії, яка сталася минулого четверга, загинули два актори: Раймундо Гардуньо Крус та Хуан Франсіско Гонсалес Агілар (Пако Муфоте), повідомляють представники видання Associated Press.

При цьому, з ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені в лікарню  шестеро пасажирів, які теж їхали в автофургоні: два актори  та чотири  члени, що займались  зніманням. Лікарі зараз  говорять, що їх  стан тепер є стабільним.

Представники компанії  Netflix зараз  зупинили фільмування серіалу, при цьому американська  поліція  займається  розслідування автоаварії.

Важливо, що знімати серіал "Обраний"  почали ще в  2019 році. В сюжеті  події  розгортаються  навколо 12-річного підлітка, який  став розуміти, що він — Ісус Христос, що повернувся на землю і наділений  біблійними силами, щоб здійснити  порятунок людей.

На зйомках серіалу Netflix сталася масштабна ДТП: двоє акторів загинуло, шестеро – госпіталізовано - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українсько-британський фільм потрапив до ТОП-10 за кількістю переглядів на Netflix, HBO Мax та Amazon. В трилері, що був відзнятий кілька років тому та вийшов на екрани в 2020 році, є чимало українських локацій. У фільмі грали ролі актори з України та ще 11 держав. В сюжеті шпигунського трилеру — співпраця оперативника та української журналістки. Разом вони намагаються розплутати інтриги міжнародних спецслужб. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: CulturaBC/ Twitter
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини