Популярного блогера внесли до бази "Миротворець": він відреагував (ВІДЕО)

Український блогер Волошин закликав до миру з Росією після російського обстрілу дитячої лікарні в Києві. Тепер він у базі "Миротворця".

Скандальний блогер Олександр Волошин прокоментував, що його внесли до бази "Миротворець", куди потрапляє велика кількість зрадників та колаборантів. Блогер заявив, що здивований таким рішенням.

Олександр Волошин в Instagram опублікував свою реакцію на потрапляння у списки "Миротворця". 29-річний блогер заявив, що не повірив, коли вперше побачив інформацію про себе у цій базі.

"Думав що товариш вирішив мене пранканути, але потім зрозумів що це правда. Я не знаю як мені реагувати на це, кожен день відбуваються події, які роблять мене в очах тих людей, які не бачили всієї ситуації, ворогом, і змушують мене виправдовуватись", - сказав блогер-мільйонник.

На сторінці Волошина на сайті "Миротворець" його назвали "пособником російсько-фашистських загарбників та терористів" та звинувачують у поширені російської пропаганди.

"Не знаю що далі робити та що очікувати, але судячи з усього, це далеко не фінал. "Таке відчуття, що діло часу, коли мене просто упакують, зроблять ворогом народу. При чому зроблять так, щоб люди реально в це повірили. Щось придумають, як це зробити. Зробити людину антигероєм дуже легко", - сказав блогер.

Нагадаємо, що після масованої ракетної атаки Росії, коли одна з ракет влучила в дитячу лікарню, Волошин був серед блогерів, які закликали домовлятись з Росією про закінчення війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що народна депутатка Мар'яна Безугла відреагувала на свою появу у базі "Миротворця".

Також "Коментарі" писали, що український блогер Спартак Субота потрапив у скандал.