Головна Новини Зірки персона Спілкується російською та захищає окупантів: скандальний український блогер потрапив у скандал
commentss НОВИНИ Всі новини

Спілкується російською та захищає окупантів: скандальний український блогер потрапив у скандал

Спартак Субота осоромився через свою проросійську позицію.

1 липня 2024, 22:20
Поділіться публікацією:

 Український блогер Спартак Суббота, відомий своїми неправдивими заявами про медичну освіту та навички психотерапії, знову опинився у центрі скандалу. Псевдолікар виступив на захист загарбників та мови країни-агресора.

Спілкується російською та захищає окупантів: скандальний український блогер потрапив у скандал

Спартак Субота (фото з відкритих джерел)

Під час прямого ефіру у своєму Instagram, відео з якого поширив Telegram-канал "Гувернантка", Суббота заявив, що не вважає росіян загарбниками. Він також критикував українців, які не погоджуються з його думками, називаючи їх "тупими".

Під час розмови з підписниками Спартак висловив свої думки, що явно підтримують російські наративи. Він стверджував, що росіяни не є окупантами, чим знецінив жертви серед українців за час війни. За його словами, існують "гірші народи".

Суббота також заявив, що може вільно розмовляти російською, оскільки, на його думку, "російська мова не належить території Росії". Він вважає, що поширення мови країни-агресора є цілком нормальним.

"Російська мова не належить території Росії. Ніхто не давав російську мову Росії. Неможливо зарахувати мову до ворога. Найбільші експати у світі – не росіяни. Ворог, який безпосередньо карав нас – це фашистська Німеччина," – заявив Суббота.

За свою проросійську позицію "психотерапевт" зазнав критики від підписників, які обурено писали "ганьба". Однак, скандаліст не надто переймався і відповів: "Боже, напиши петицію".

Щодо тих українців, які вивчають німецьку та англійську мови, Спартак заявив, що вони наражають себе на ризик через можливість Третьої світової війни.

"А ви їздите і вчите німецький. Про що це? Ви будете точно так само потім і російську вчити. Тому не треба лицемірити, нести якусь х**ню. Перестаньте ганьбитися як бомжі. Найбільші загарбники. Захоплювали абсолютно все, що можна було захопити, вбивали, грабили, насилували, робили страшні речі. І ви зараз вчите англійську мову," – додав блогер.

Варто зазначити, що свої соцмережі Суббота переважно веде українською мовою, але під час прямого ефіру він постійно говорив російською. Він виявляє лицемірство не лише у випадку з брехнею про освіту та фах, але й тим, що в мережі пише державною мовою, а поза її межами не соромиться говорити мовою ворога.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що блогер Спартак Субота зізнався, що робитиме, якщо отримає повістку

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини