Повалій на концерті назвала Україну "бездушною" та зізналася в коханні Кремлю

Повалій тепер підбирає крихти колишньої слави на містечкових фестивалях РФ

Колишня виконавиця з України Таїсія Повалій часто дивувала глядачів, створюючи яскравий образ, а ще голос - чарівний тембр допоміг стати улюбленицею залу. Вміння викликати в глядачів емоції співачка береже, але зараз такі емоції є негативними

Опальна артистка тепер в числі знаменитостей, хто виїхав до країни-агресорки з початком військового вторгнення. війни. Там Повалій стала пропутінською пропагандисткою, яка завжди знаходить можливість принизити свою батьківщину, де вона стала знаменитістю.

Зокрема, недавно на Z-концерті в місті Уфа артистка заспівала пісню, що славить РФ. Проте спочатку вона зізнавалась їй в щирих почуттях.

"Хочеться сьогодні сказати слова подяки улюбленій країні, великій країні. Росія, Я люблю тебе", - сказала ця зрадниця.

Потім співачка давала інтерв'ю, де згадала про "бездуховну" Україну: "У наш час обов'язково потрібні пісні патріотичні. Час такий, розумієте. Чим більше на нас хочуть зазіхнути, тим ми повинні бути згуртованішими, бути патріотично налаштовані, повинні творити, бути разом. Я думаю саме такі пісні ростять ту молодь, яку не можна буде потім ось так от підкупити. Коли був переворот в Україні, я жила там. Я знаю на своєму досвіді, як це складно і як людям не вистачало духовного виховання, щоб всі переживали за сім'ї, щоб всі думали про своє майбутнє. Тому патріотична пісня виховує духовність. І я впевнена, що майбутнє у Росії велике. І наша молодь - вона могутня, вона мудра". Відеоролик з'явився на фан-акаунті з радниці в соціальних мережах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля