Головна Новини Зірки персона Називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля

Таїсія Повалій продовжує підтримувати Росію, а тепер до неї приєднався її син

8 червня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Син  колишньої української виконавиці  Таїсії Повалій Денис Повалій  відомий, як  патріот з проукраїнськими поглядами, він говорить про себе, що він — український артист, а зараз  біженець в Іспанії.

Називає війну "специальной военной операцией": син Повалій став пропагандистом Кремля

Денис та Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Але  свою  зіркову матір виправдовує,  всі його роздуми про війну говорять, що  син співачки, як і мама вірить  російській пропаганді, яку хоче замаскувати під  почуттям щирої  любові до України.

Зараз  Денис відомий, як автор  досить довгого  шлейфу негативних цитат, які  озвучив  разом у  власному телевізійному шоу Слава Дьомін. Виходить не  дуже приємна картинка.

"Денис стверджує, що російське вторгнення було "штучно спровоковане через розподіл українців за мовним принципом на "своїх" і "чужих", а також через Майдан і через зривання георгієвської стрічки. До речі війну Дениска називає "специальной военной операцией", і зізнається, що с 23 на 24 лютого виступав на першому пропагандистському каналі. Повалій каже, що може і не вийшов би на сцену того вечора, але він мав виступати з авторською піснею, яку йому ну дуже хотілося заспівати. І на завершененя: якось Денис написав в себе на сторінці дуже цинічні слова, мовляв "нужен мир, друзья, а не смерть врагам", — перераховує "перли" зіркового сина Повалій  Слава Дьомін.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як живе Таїсія Повалій в Росії. Колишня українська виконавиця  Таїсія Повалій  понад 15 років тому  вирішила виїхати  у РФ.  Зірка рахувала, що отримуватиме   великі  гонорари, проте так не вийшло.  Як  стверджують,  в співачки зовсім не має замовлень в  РФ. Тому вона не має за що придбати  власну нерухомість на російській території.    Як пишуть  російські видання, знаменитість всі ці роки  поневіряється  по орендованому   житлу  з чоловіком Ігорем Ліхутою.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини