Повівся неадекватно, грубо: російський шоумен накинувся на дівчину в США

Олександр Цекало повівся повністю неадекватно, грубо і по-хамськи

Опальний шоумен з України Олександр Цекало, що і тепер малодушно мовчить, не засуджуючи нападу РФ на свою країну, втрапив в неприємну та скандальну історію. Як інформує телеграм-канал "Не Малахов вершки", Цекало накинувся на молоду американку в американському супермаркеті, де робив покупки вкупі з своєю молодою дружиною Дариною Ервін.

"Олександр Цекало напав на дівчину. Шоумен отоварювався в Лос-Анджелесі, коли до нього і його дружини підійшла прихильниця з проханням зробити селфі. І якщо нинішня обраниця артиста Дарина Ервін мило посміхнулася у відповідь, то Цекало раптово рознервувався і обматюкав шанувальницю його талантів. Добре, що не побив. На фото подружжя ніяк не оберуть кетчуп до столу", - повідомив пропагандистський канал.

Яка причина незрозумілої агресії виконавця - ще не з’ясовано. Припускають, що так дають себе знати російському шоумену зміни, пов’язані з віком, що несподівано проявились ще й в присутності молодої обраниці.



Нагадаємо, що "Коментарі" російський репер жбурнув кросівок в голову дівчини. Репер Pharaoh з Росії хуліганською виходкою ледь не травмував свою прихильницю. Він з усієї сили кинув кросівок в гурт своїх фанатів. Взуття "прилетіло" в голову шанувальниці. Цей випадок, який відзняли на відео, тепер оприлюднили в соціальних мережах. Інцидент мав місце під час концерту Pharaoh в російській столиці. Зокрема, виконавець говорив з фанатами і почав сперечатись з одним з них. Раптово Pharaoh захотів відштовхнути кросівок, який в артиста жбурнув невідомий. Репер підбіг до цього предмета і сильно його підкинув. Саме так, кросівок, наче м’яч відлетів в сторону прихильників репера, що зібрались неподалік сцени.