Головна Новини Зірки персона Російський репер жбурнув кросівок в голову дівчини (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський репер жбурнув кросівок в голову дівчини (ВІДЕО)

Це сталося на концерті Pharaoh в Москві

12 квітня 2023, 23:15 comments1027
Поділіться публікацією:

 Репер Pharaoh з Росії  хуліганською виходкою  ледь  не травмував свою  прихильницю. Він  з усієї сили кинув  кросівок в гурт своїх фанатів. Взуття "прилетіло" в голову шанувальниці.

Російський репер жбурнув кросівок в голову дівчини (ВІДЕО)

Репер Pharaoh (фото з відкритих джерел)

Цей випадок, який відзняли  на відео,  тепер оприлюднили  в соціальних  мережах. Інцидент мав місце під час  концерту Pharaoh в  російській столиці.

Зокрема,  виконавець  говорив  з фанатами і почав сперечатись з одним з них.  Раптово Pharaoh захотів  відштовхнути кросівок, який  в артиста жбурнув невідомий.  Репер підбіг до цього предмета  і сильно його  підкинув. Саме так, кросівок, наче м’яч відлетів в сторону   прихильників репера, що зібрались неподалік сцени. 

Кросівок завдав удару його шанувальниці.   Коли Pharaoh це  побачив, то почав  просити вибачення.  Потім  підійшов  до фанатки. Чи сильно постраждала від   удару по голові фанатка — невідомо. Зараз  репер стверджує, що він не мав наміру  заподіяти своїй прихильниці таку прикрість, все трапилось   нібито випадково.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський репер "взяв у заручники" дружину з дитиноюВідомий російський репер Олексій Долматов зараз наче злетів з котушок. Долматов  відкрито визнає, що часто був під дією  заборонених  речовин, але тепер його дії  не піддаються звичайній людській логіці. Тепер Гуф і його нова обраниця  Юлія живуть на Пхукеті, виховуючи свою спільну  дочку – маленьку Тіну. На  власній сторінці в соціальних мережах  репер почав  оприлюднювати дивні Stories. Для початку  він привітав з 8 березня колишню дружину Айзу, після цього посипались  погрози на адресу нової дружини.  Гуф натякнув, що все, чим він володіє, він нікому не дасть.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Теги:
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини